گلاب جامون؛ دسر شیرین و سنتی هندی

⏱ زمان خواندن نوشته: ۵۱ ثانیه
گلاب جامون یک دسر هندی است که از شیر غلیظ (خمیر خُویا) تهیه می‌شود و پس از سرخ شدن در شربت شیرین آغشته می‌شود.

گلاب‌جامون هندی
گلاب‌جامون هندی

ریشه‌های تاریخی

این دسر قرن‌ها پیش در هند رواج یافته و به مرور زمان در پاکستان، بنگلادش و حتی خاورمیانه نیز محبوب شد.

دسر هندی
دسر هندی

مواد اولیه اصلی

مواد تشکیل‌دهنده شامل خویا، آرد، کره حیوانی یا روغن و شربتی از شکر، گلاب و هل است که طعم معطر و خاصی ایجاد می‌کند.

شیرینی سنتی هند
شیرینی سنتی هند

روش تهیه سنتی

خمیر به شکل توپ‌های کوچک در روغن سرخ می‌شود تا طلایی گردد، سپس در شربت گرم قرار می‌گیرد تا کاملاً جذب کند.

دسر آسیایی
دسر آسیایی

گلاب جامون در جشن‌ها

این دسر اغلب در مراسم‌ و جشن‌های هندی سرو می‌شود و نماد شیرینی و شادی به شمار می‌رود. ترکیب بافت نرم، شیرینی شربت و عطر گلاب و هل، این شیرینی خوشمزه را به یکی از پرطرفدارترین دسرهای آسیایی تبدیل کرده است.

دسر گلاب جامون
دسر گلاب جامون

همچنین بخوانید: موچی؛ شیرینی ژاپنی که طعم خوشبختی می‌دهد

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا