باسبوسا؛ دسر سنتی و شیرین مصری

⏱ زمان خواندن نوشته: ۳۹ ثانیه
کیک باسبوسا از سمولینای شیرین است که در خاورمیانه و به‌ویژه مصر بسیار محبوب است. این دسر ریشه در آشپزی سنتی مصری دارد و بعدها به کشورهای عربی دیگر نیز گسترش یافت.
باسبوسا بادامی
باسبوسا بادامی

مواد اصلی

سمولینا، شکر، ماست، کره و شربت شیرین مواد اصلی این دسر هستند.

کیک خوشمزه باسبوسا
کیک خوشمزه باسبوسا

روش تهیه باسبوسا

خمیر باسبوسا در قالب ریخته شده و پس از پخت با شربت شیرین پوشانده می‌شود. گاهی روی آن بادام یا پسته قرار می‌دهند.

باسبوسا پسته ای
باسبوسا پسته ای

باسبوسا در فرهنگ غذایی خاورمیانه

این دسر اغلب در ماه رمضان و جشن‌های خانوادگی سرو می‌شود و نماد مهمان‌نوازی به شمار می‌رود.

باسبوسا نارگیلی
باسبوسا نارگیلی

چرا باسبوسا محبوب است؟

طعم شیرین، بافت نرم و ترکیب ساده باعث شده باسبوسا در سراسر خاورمیانه محبوب باشد.

همچنین بخوانید: چوروس؛ دسر اسپانیایی ترد و شیرین

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا