⏱ زمان خواندن نوشته: ۳۹ ثانیه

مواد اصلی
سمولینا، شکر، ماست، کره و شربت شیرین مواد اصلی این دسر هستند.

روش تهیه باسبوسا
خمیر باسبوسا در قالب ریخته شده و پس از پخت با شربت شیرین پوشانده میشود. گاهی روی آن بادام یا پسته قرار میدهند.

باسبوسا در فرهنگ غذایی خاورمیانه
این دسر اغلب در ماه رمضان و جشنهای خانوادگی سرو میشود و نماد مهماننوازی به شمار میرود.

چرا باسبوسا محبوب است؟
طعم شیرین، بافت نرم و ترکیب ساده باعث شده باسبوسا در سراسر خاورمیانه محبوب باشد.
همچنین بخوانید: چوروس؛ دسر اسپانیایی ترد و شیرین