پرنسس‌تورتا؛ کیک سبز و زیبای سوئدی

⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۴ ثانیه
پرنسس‌تورتا کیکی لایه‌ای است که از اسفنج، خامه و کرم تشکیل شده و با مارزیپان سبز پوشیده می‌شود.

دسر سلطنتی
دسر سلطنتی

تاریخچه پرنسس‌تورتا

این کیک در اوایل قرن بیستم برای پرنسس‌های سوئدی طراحی شد و به همین دلیل نام پرنسس‌تورتا گرفت.

کیک سوئدی
کیک سوئدی

مواد اصلی

کیک اسفنجی، خامه فرم‌گرفته، کرم پاستری و خمیر بادام مواد اصلی پرنسس تورتا هستند.

لایه‌های میانی کیک
لایه‌های میانی کیک

روش تهیه

لایه‌های کیک اسفنجی را با کرم و خامه پر کرده و در نهایت آن را با مارزیپان سبز بپوشانید.

دسر خوشمزه پرنسس‌ تورتا
دسر خوشمزه پرنسس‌ تورتا

پرنسس‌تورتا در فرهنگ سوئد

این کیک در جشن‌های تولد و عروسی بسیار محبوب است و نماد شکوه و زیبایی در سوئد به شمار می‌رود.

دسر سوئدی
دسر سوئدی

چرا این کیک بسیار خاص و محبوب است؟

ظاهر شیک، طعم متعادل و ارتباط تاریخی با خاندان سلطنتی سوئد، این دسر را خاص و محبوب کرده است.

همچنین بخوانید: باسبوسا؛ دسر سنتی و شیرین مصری

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا