⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۵ ثانیه

تاریخچه
این دسر ریشه در آشپزی پرتغالی دارد اما در برزیل با افزودن نارگیل به دستور اصلی، طعم خاصی پیدا کرده است.

مواد اصلی
زرده تخممرغ، نارگیل رندهشده، شکر و کره مواد اصلی این دسر را تشکیل میدهند.

روش تهیه سنتی
مخلوط مواد در قالبهای کوچک ریخته شده و در فر به روش بنماری پخته میشود. سطح دسر پس از پخت براق و کاراملی میشود.

کوئندیم در فرهنگ برزیل
این دسر در جشنها و مهمانیهای برزیلی بسیار رایج است و به عنوان شیرینی لوکس شناخته میشود. بافت نرم و طعم ترکیبی زرده و نارگیل، همراه با ظاهر درخشان، باعث شده این دسر یکی از جذابترین دسرهای برزیل باشد.
همچنین بخوانید: چاکوتورتا؛ دسر بدون پخت محبوب آرژانتین