کوئندیم؛ دسر براق و نارگیلی برزیل

⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۵ ثانیه
کوئندیم یک دسر کاستاردی برزیلی است که با زرده تخم‌مرغ، نارگیل و شکر تهیه می‌شود و ظاهر براق و طلایی دارد.

دسر برزیلی
دسر برزیلی

تاریخچه

این دسر ریشه در آشپزی پرتغالی دارد اما در برزیل با افزودن نارگیل به دستور اصلی، طعم خاصی پیدا کرده است.

شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی

مواد اصلی

زرده تخم‌مرغ، نارگیل رنده‌شده، شکر و کره مواد اصلی این دسر را تشکیل می‌دهند.

دسر سنتی برزیلی
دسر سنتی برزیلی

روش تهیه سنتی

مخلوط مواد در قالب‌های کوچک ریخته شده و در فر به روش بن‌ماری پخته می‌شود. سطح دسر پس از پخت براق و کاراملی می‌شود.

کوئندیم
کوئندیم

کوئندیم در فرهنگ برزیل

این دسر در جشن‌ها و مهمانی‌های برزیلی بسیار رایج است و به عنوان شیرینی لوکس شناخته می‌شود. بافت نرم و طعم ترکیبی زرده و نارگیل، همراه با ظاهر درخشان، باعث شده این دسر یکی از جذاب‌ترین دسرهای برزیل باشد.

همچنین بخوانید: چاکوتورتا؛ دسر بدون پخت محبوب آرژانتین

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا