پاولوا؛ دسر مرنگی محبوب استرالیا و نیوزیلند

⏱ زمان خواندن نوشته: ۵۶ ثانیه
پاولوا دسری مرنگی است که بیرون آن ترد و داخلش نرم و پفی است. این دسر معمولاً با خامه و میوه‌های تازه مانند توت‌فرنگی یا کیوی سرو می‌شود.

پاولوای کاراملی
پاولوای کاراملی

تاریخچه

این دسر به افتخار بالرین مشهور روسی، آنا پاولوا، نام‌گذاری شده و همچنان بین استرالیا و نیوزیلند بر سر خاستگاه آن اختلاف وجود دارد.

دسر معروف مرنگی
دسر معروف مرنگی

مواد اصلی

سفیده تخم‌مرغ، شکر، سرکه یا لیمو و کمی نشاسته مواد اصلی این دسر را تشکیل می‌دهند. خامه و میوه‌های تازه برای تزئین استفاده می‌شوند.

دسر نیوزیلندی
دسر نیوزیلندی

روش تهیه

سفیده‌ها را با شکر بزنید تا فرم بگیرند. سپس در فر بگذارید تا آرام پخته شوند و پوسته‌ای ترد ایجاد شود. در پایان خامه و میوه را روی آن قرار دهید.

دسر استرالیایی
دسر استرالیایی

محبوبیت این دسر در جهان

پاولوا نه تنها در استرالیا و نیوزیلند بلکه در کشورهای دیگر هم به عنوان دسر جشن‌ها و مراسم‌ها شناخته می‌شود.

دسر خوشمزه مرنگی
دسر خوشمزه مرنگی

چرا پاولوا خاص است؟

ترکیب بافت ترد و نرم به همراه شیرینی مرنگ و تازگی میوه‌ها این دسر را خاص و فراموش‌نشدنی می‌کند.

همچنین بخوانید: کوئندیم؛ دسر براق و نارگیلی برزیل

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا