کیمچی کره‌ای؛ طعم تند و سنتی سرزمین صبحگاهی

⏱ زمان خواندن نوشته: ۵۶ ثانیه
کیمچی کره‌ای (Kimchi) یکی از مشهورترین غذاهای سنتی کره جنوبی است که طعمی تند و معطر دارد و می‌توانید آن را با سبزیجات تخمیر شده، عمدتاً کلم چینی، تهیه کنید.

کیمچی
کیمچی

مواد اولیه

کلم چینی، سیر، زنجبیل، فلفل قرمز کره‌ای، پیازچه و نمک از مواد اصلی این غذای سنتی هستند.

غذای کره‌ای
غذای کره‌ای

روش تهیه

برای تهیه کیمچی، ابتدا سبزیجات را بشویید و آن‌ها را نمک‌سود نمایید. سپس سبزیجات نمک‌سود را با مخلوط ادویه‌ها و سیر بپوشانید و در ظرفی دربسته برای چند روز قرار دهید تا تخمیر شوند.

کیمچی
کیمچی

خواص تغذیه‌ای کیمچی

کیمچی سرشار از پروبیوتیک، ویتامین C و فیبر است و برای سلامت گوارش و تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید است.

غذاهای کره ای معروف
غذاهای کره ای معروف

نحوه سرو کیمچی

کیمچی به عنوان همراه اصلی وعده‌های غذایی در کره مصرف می‌شود و با انواع برنج، سوپ و گوشت سرو می‌گردد.

سبزیجات کره ای
سبزیجات کره ای

چرا کیمچی کره‌ای محبوب جهانی است؟

ترکیب طعم تند و تخمیری، فرهنگ غنی کره و خواص تغذیه‌ای این غذا، کیمچی را به غذایی معروف و محبوب در سراسر جهان تبدیل کرده است.

همچنین بخوانید: ساخر تورت؛ کیک شکلاتی افسانه‌ای وینی

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا