⏱ زمان خواندن نوشته: ۵۶ ثانیه

مواد اولیه
کلم چینی، سیر، زنجبیل، فلفل قرمز کرهای، پیازچه و نمک از مواد اصلی این غذای سنتی هستند.

روش تهیه
برای تهیه کیمچی، ابتدا سبزیجات را بشویید و آنها را نمکسود نمایید. سپس سبزیجات نمکسود را با مخلوط ادویهها و سیر بپوشانید و در ظرفی دربسته برای چند روز قرار دهید تا تخمیر شوند.

خواص تغذیهای کیمچی
کیمچی سرشار از پروبیوتیک، ویتامین C و فیبر است و برای سلامت گوارش و تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید است.

نحوه سرو کیمچی
کیمچی به عنوان همراه اصلی وعدههای غذایی در کره مصرف میشود و با انواع برنج، سوپ و گوشت سرو میگردد.

چرا کیمچی کرهای محبوب جهانی است؟
ترکیب طعم تند و تخمیری، فرهنگ غنی کره و خواص تغذیهای این غذا، کیمچی را به غذایی معروف و محبوب در سراسر جهان تبدیل کرده است.
همچنین بخوانید: ساخر تورت؛ کیک شکلاتی افسانهای وینی