موفلتا مراکشی؛ نان سنتی خوشمزه جشن‌های مذهبی

⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۰ ثانیه
موفلتا (Mofleta) نوعی نان سنتی مراکشی است که معمولاً در جشن‌های مذهبی مانند پسح تهیه می‌شود.

نان سنتی مراکش
نان سنتی مراکش

مواد اولیه

آرد، آب، خمیر مایه و کمی نمک مواد اصلی این نان نرم و خوشمزه هستند.

موفلتا
موفلتا

روش پخت

خمیر پس از استراحت به صورت دایره‌های نازک باز شده و روی تابه داغ بدون روغن پخته می‌شود.

نان مراکشی
نان مراکشی

نحوه سرو

موفلتا معمولاً با عسل و کره سرو می‌شود و طعمی شیرین و دلچسب دارد.

موفلتا با کره و عسل
موفلتا با کره و عسل

جایگاه فرهنگی موفلتا

این نان ساده نماد آغاز دوباره و پاکی در فرهنگ یهودیان مراکشی است و جایگاه ویژه‌ای دارد.

نان خوشمزه مراکش
نان خوشمزه مراکش

چرا موفلتا مراکشی خاص است؟

سادگی مواد اولیه و روش پخت آسان، موفلتا را به یکی از نان‌های سنتی محبوب مراکش تبدیل کرده است.

همچنین بخوانید: کیمچی کره‌ای؛ طعم تند و سنتی سرزمین صبحگاهی

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا