ماسامان کاری تایلندی؛ ترکیبی از طعم‌های تایلندی و هندی

⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۶ ثانیه
ماسامان کاری (Massaman Curry) یک غذای سنتی تایلندی با ریشه‌های هندی است که طعمی ملایم و معطر دارد.

کاری با طعم ملایم
کاری با طعم ملایم

مواد اولیه

گوشت گاو یا مرغ، سیب‌زمینی، پیاز، شیر نارگیل، ادویه ماسامان و بادام‌زمینی مواد اصلی این غذا را تشکیل می‌دهند.

غذای معروف تایلند
غذای معروف تایلند

روش پخت

ابتدا گوشت با ادویه‌ها سرخ شده و سپس شیر نارگیل، سیب‌زمینی و پیاز اضافه می‌شود. در نهایت با آجیل تزئین می‌گردد.

کاری تایلندی
کاری تایلندی

تفاوت ماسامان کاری با دیگر کاری‌ها

بر خلاف کاری‌های تند تایلندی، ماسامان کاری طعمی ملایم‌تر دارد و به دلیل استفاده از دارچین و هل عطر متفاوتی ایجاد می‌کند.

ماسامان کاری
ماسامان کاری

خواص تغذیه‌ای

این غذا سرشار از پروتئین، ویتامین B و مواد معدنی مانند منیزیم است و انرژی بالایی به بدن می‌دهد.

غذای تایلند
غذای تایلند

محبوبیت جهانی

ماسامان کاری به عنوان یکی از بهترین غذاهای جهان توسط مجلات معتبر غذایی معرفی شده است.

همچنین بخوانید: موفلتا مراکشی؛ نان سنتی خوشمزه جشن‌های مذهبی

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا