⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۶ ثانیه

مواد اولیه
گوشت گاو یا مرغ، سیبزمینی، پیاز، شیر نارگیل، ادویه ماسامان و بادامزمینی مواد اصلی این غذا را تشکیل میدهند.

روش پخت
ابتدا گوشت با ادویهها سرخ شده و سپس شیر نارگیل، سیبزمینی و پیاز اضافه میشود. در نهایت با آجیل تزئین میگردد.

تفاوت ماسامان کاری با دیگر کاریها
بر خلاف کاریهای تند تایلندی، ماسامان کاری طعمی ملایمتر دارد و به دلیل استفاده از دارچین و هل عطر متفاوتی ایجاد میکند.

خواص تغذیهای
این غذا سرشار از پروتئین، ویتامین B و مواد معدنی مانند منیزیم است و انرژی بالایی به بدن میدهد.

محبوبیت جهانی
ماسامان کاری به عنوان یکی از بهترین غذاهای جهان توسط مجلات معتبر غذایی معرفی شده است.
همچنین بخوانید: موفلتا مراکشی؛ نان سنتی خوشمزه جشنهای مذهبی