⏱ زمان خواندن نوشته: ۳۸ ثانیه

مواد اولیه
خمیر آردی، تخممرغ، سس سویا، تکههای هشتپا، پیازچه و جلبک خشک از جمله مواد اصلی این غذا هستند.

روش پخت
این غذا در قالبهای نیمکرهای مخصوص پخته میشود و پس از چرخاندن، به شکل توپکهای طلایی در میآید.

سس و تزئین
معمولاً با سس مخصوص تاکویاکی، مایونز و ورقههای ماهی خشک (Bonito flakes) سرو میشود.

ارزش غذایی
تاکویاکی ژاپنی سرشار از پروتئین دریایی است اما به دلیل وجود سس و سرخ شدن، باید در مصرف آن تعادل رعایت شود.
همچنین بخوانید: ماسامان کاری تایلندی؛ ترکیبی از طعمهای تایلندی و هندی