تاکویاکی ژاپنی؛ توپک‌های خوشمزه با طعم هشت‌پا

⏱ زمان خواندن نوشته: ۳۸ ثانیه
تاکویاکی ژاپنی (Takoyaki) یک غذای خیابانی محبوب در ژاپن است که از خمیر مخصوص و تکه‌های هشت‌پا تهیه می‌شود.

تاکویاکی
تاکویاکی

مواد اولیه

خمیر آردی، تخم‌مرغ، سس سویا، تکه‌های هشت‌پا، پیازچه و جلبک خشک از جمله مواد اصلی این غذا هستند.

غذای خیابانی ژاپن
غذای خیابانی ژاپن

روش پخت

این غذا در قالب‌های نیم‌کره‌ای مخصوص پخته می‌شود و پس از چرخاندن، به شکل توپک‌های طلایی در می‌آید.

غذای ژاپن
غذای ژاپن

سس و تزئین

معمولاً با سس مخصوص تاکویاکی، مایونز و ورقه‌های ماهی خشک (Bonito flakes) سرو می‌شود.

تاکویاکی
تاکویاکی

ارزش غذایی

تاکویاکی ژاپنی سرشار از پروتئین دریایی است اما به دلیل وجود سس و سرخ شدن، باید در مصرف آن تعادل رعایت شود.

همچنین بخوانید: ماسامان کاری تایلندی؛ ترکیبی از طعم‌های تایلندی و هندی

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا