بورش اوکراینی؛ سوپ سنتی با چغندر قرمز

⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۸ ثانیه
بورش اوکراینی (Borscht) یک سوپ سنتی در اوکراین و روسیه است که رنگ قرمز خود را از چغندر می‌گیرد. این غذا در بسیاری از کشورهای اروپای شرقی محبوب است.

سوپ اوکراینی
سوپ اوکراینی

مواد اولیه اصلی بورش

چغندر قرمز، سیب‌زمینی، هویج، کلم سفید، پیاز، سیر و گاهی گوشت گاو یا مرغ مواد اصلی این سوپ مقوی هستند.

مواد اولیه بورش
مواد اولیه بورش

روش پخت بورش اوکراین

ابتدا سبزیجات خرد شده در قابلمه پخته می‌شوند. سپس چغندر رنده شده اضافه می‌شود تا رنگ و طعم ویژه خود را به سوپ ببخشد. اغلب با خامه ترش سرو می‌شود.

سوپ قرمز اوکراینی
سوپ قرمز اوکراینی

خواص تغذیه‌ای بورش

این سوپ سرشار از فیبر، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌هاست و برای تقویت سیستم ایمنی و بهبود گوارش بسیار مفید است.

بورش اوکراین سوپ سنتی اوکراین

روش سرو بورش

بورش معمولاً با خامه ترش و نان تازه سرو می‌شود که طعمی لذیذ و متفاوت به این غذای سنتی می‌بخشد.

همچنین بخوانید: تاکویاکی ژاپنی؛ توپک‌های خوشمزه با طعم هشت‌پا

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا