پائیا اسپانیایی؛ غذای سنتی والنسیا با عطر و طعم بی‌نظیر

⏱ زمان خواندن نوشته: ۱ دقیقه و ۹ ثانیه
پائیا اسپانیایی (Paella) یکی از غذاهای سنتی کشور اسپانیا است که ریشه آن به شهر والنسیا بازمی‌گردد. این غذا معمولاً با برنج زعفرانی، سبزیجات تازه، گوشت یا غذاهای دریایی تهیه می‌شود و امروزه در سراسر جهان محبوبیت بالایی دارد.

پائیا
پائیا

مواد اولیه اصلی پائیا اسپانیایی

برنج مخصوص پائیا، زعفران، روغن زیتون، سبزیجات (فلفل، گوجه، لوبیا)، گوشت مرغ یا خرگوش و غذاهای دریایی از جمله میگو و صدف، مواد اصلی این غذای رنگارنگ هستند.

غذای اسپانیایی
غذای اسپانیایی

روش پخت پائیا

پائیا در یک ماهیتابه بزرگ به نام “Paellera” پخته می‌شود. ابتدا گوشت یا غذاهای دریایی سرخ شده و سپس برنج به همراه زعفران و سبزیجات اضافه می‌گردد. همه مواد با حرارت ملایم پخته می‌شوند تا طعم‌ها کاملاً با هم ترکیب شوند.

پائیای خوشمزه
پائیای خوشمزه

انواع مختلف پائیا

پائیا انواع مختلفی دارد؛ مانند پائیا دریایی، پائیا سبزیجات و پائیا ترکیبی. هر منطقه از اسپانیا سبک خاص خود را در تهیه این غذا دارد.

پائیا دریایی
پائیا دریایی

ارزش غذایی پائیا

این غذا منبعی غنی از پروتئین، کربوهیدرات و ویتامین‌هاست. وجود غذاهای دریایی باعث می‌شود سرشار از امگا ۳ باشد که برای سلامت قلب مفید است.

غذای معروف اسپانیا
غذای معروف اسپانیا

چرا پائیا محبوب است؟

ترکیب رنگ‌ها، عطر زعفران و طعم دلپذیر مواد تازه، پائیا را به یکی از خاص‌ترین غذاهای جهان تبدیل کرده است که نه تنها در اسپانیا بلکه در بسیاری از کشورهای دیگر نیز سرو می‌شود.

همچنین بخوانید: بورش اوکراینی؛ سوپ سنتی با چغندر قرمز

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا