⏱ زمان خواندن نوشته: ۵۰ ثانیه

مواد اولیه کوسکوس
دانههای گندم، گوشت (مرغ یا گوشت قرمز)، سبزیجات تازه، نخود و ادویههای محلی مواد اصلی این غذا هستند.

روش تهیه کوسکوس
دانههای گندم بخارپز شده و با سبزیجات و گوشت پخته مخلوط میشوند تا طعمی خوش و معطر ایجاد شود.

انواع کوسکوس
کوسکوس میتواند ساده با سبزیجات، با گوشت یا حتی شیرین با میوه خشک تهیه شود. هر منطقه سبک خاص خود را دارد.

کوسکوس در فرهنگ شمال آفریقا
این غذا در مهمانیها، جشنها و مراسم مذهبی شمال آفریقا جایگاه ویژهای دارد و نماد مهماننوازی است.

چرا کوسکوس خاص است؟
سادگی مواد اولیه، تنوع در تهیه و طعم معطر باعث شده کوسکوس یکی از غذاهای شاخص شمال آفریقا باشد.
همچنین بخوانید: پائیا اسپانیایی؛ غذای سنتی والنسیا با عطر و طعم بینظیر