کوسکوس شمال آفریقا؛ غذای خوشمزه با دانه‌های گندم

⏱ زمان خواندن نوشته: ۵۰ ثانیه
کوسکوس شمال آفریقا (Couscous) یکی از غذاهای سنتی مراکش، تونس و الجزایر است که از دانه‌های ریز گندم تهیه می‌شود و معمولاً با گوشت و سبزیجات سرو می‌شود.

غذای سنتی شمال آفریقا
غذای سنتی شمال آفریقا

مواد اولیه کوسکوس

دانه‌های گندم، گوشت (مرغ یا گوشت قرمز)، سبزیجات تازه، نخود و ادویه‌های محلی مواد اصلی این غذا هستند.

کوسکوس آفریقایی
کوسکوس آفریقایی

روش تهیه کوسکوس

دانه‌های گندم بخارپز شده و با سبزیجات و گوشت پخته مخلوط می‌شوند تا طعمی خوش و معطر ایجاد شود.

غذای شمال آفریقا
غذای شمال آفریقا

انواع کوسکوس

کوسکوس می‌تواند ساده با سبزیجات، با گوشت یا حتی شیرین با میوه خشک تهیه شود. هر منطقه سبک خاص خود را دارد.

کوسکوس سبزیجات
کوسکوس سبزیجات

کوسکوس در فرهنگ شمال آفریقا

این غذا در مهمانی‌ها، جشن‌ها و مراسم مذهبی شمال آفریقا جایگاه ویژه‌ای دارد و نماد مهمان‌نوازی است.

غذای آفریقا
غذای آفریقا

چرا کوسکوس خاص است؟

سادگی مواد اولیه، تنوع در تهیه و طعم معطر باعث شده کوسکوس یکی از غذاهای شاخص شمال آفریقا باشد.

همچنین بخوانید: پائیا اسپانیایی؛ غذای سنتی والنسیا با عطر و طعم بی‌نظیر

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا