موصخان فلسطینی؛ مرغ و پیاز سرخ‌شده با طعم سماق

⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۴ ثانیه
موصخان فلسطینی (Musakhan) یکی از غذاهای سنتی فلسطین است که از مرغ پخته شده با پیاز، سماق و نان محلی تهیه می‌شود.

مرغ فلسطینی
مرغ فلسطینی

مواد اولیه موصخان

مرغ، پیاز، سماق، روغن زیتون و نان تخت محلی (Taboon) مواد اصلی این غذای خوشمزه هستند.

مرغ سنتی
مرغ سنتی

روش پخت موصخان

پیاز با روغن زیتون و سماق سرخ می‌شود، سپس مرغ پخته روی آن قرار گرفته و با نان محلی سرو می‌شود.

موصخان
موصخان

طعم و تجربه موصخان

ترکیب سماق و پیاز طعمی ترش و دلچسب به مرغ می‌دهد و نان محلی این غذا را کامل می‌کند.

غذای فلسطین
غذای فلسطین

موصخان در فرهنگ فلسطین

این غذا در مراسم خانوادگی و جشن‌ها طبخ می‌شود و نمادی از مهمان‌نوازی فلسطینی است.

موصخان سنتی
موصخان سنتی

چرا موصخان خاص است؟

ترکیب ساده اما معطر مواد اولیه، موصخان را به یکی از محبوب‌ترین غذاهای فلسطینی تبدیل کرده است.

همچنین بخوانید: فیجوادا برزیلی؛ خوراک لوبیا سیاه و گوشت

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۰

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا