⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۴ ثانیه

مواد اولیه موصخان
مرغ، پیاز، سماق، روغن زیتون و نان تخت محلی (Taboon) مواد اصلی این غذای خوشمزه هستند.

روش پخت موصخان
پیاز با روغن زیتون و سماق سرخ میشود، سپس مرغ پخته روی آن قرار گرفته و با نان محلی سرو میشود.

طعم و تجربه موصخان
ترکیب سماق و پیاز طعمی ترش و دلچسب به مرغ میدهد و نان محلی این غذا را کامل میکند.

موصخان در فرهنگ فلسطین
این غذا در مراسم خانوادگی و جشنها طبخ میشود و نمادی از مهماننوازی فلسطینی است.

چرا موصخان خاص است؟
ترکیب ساده اما معطر مواد اولیه، موصخان را به یکی از محبوبترین غذاهای فلسطینی تبدیل کرده است.
همچنین بخوانید: فیجوادا برزیلی؛ خوراک لوبیا سیاه و گوشت