⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۱ ثانیه

تاریخچه رامن
این غذا ابتدا از چین وارد ژاپن شد اما به مرور در فرهنگ غذایی ژاپن تغییر کرد و امروزه نمادی از آشپزی ژاپنی است.

مواد اصلی رامن
نودل رامن، آبگوشت مرغ یا گوشت، سس سویا، تخممرغ آبپز، جلبک دریایی و سبزیجات.

طرز تهیه
نودل را بپزید، سپس با آبگوشت و مواد تزیینی سرو کنید.

انواع مختلف رامن
شویو رامن (سویا)، میسو رامن، شیو رامن (نمکی) و تونکوتسو (گوشت خوک) از انواع اصلی آن هستند.

رامن در فرهنگ ژاپنی
این غذا در ژاپن بهعنوان یک وعده سریع و خوشمزه برای همه سنین محبوب است.
همچنین بخوانید: پوتین کانادایی؛ سیبزمینی سرخکرده با سس پنیر و گراوی