شوپان کباب؛ ترکیبی اصیل از گوشت و ادویه

⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۰ ثانیه
شوپان کباب یک غذای سنتی در ترکیه و آذربایجان است که با گوشت بره، ادویه‌های محلی و سبزیجات تازه طبخ می‌شود.

کباب محلی ترکیه
کباب محلی ترکیه

ریشه‌های تاریخی

این غذا توسط چوپان‌ها در طبیعت پخته می‌شد و بعدها به یکی از غذاهای رسمی منطقه تبدیل شد.

کباب آذری
کباب آذری

مواد اصلی

گوشت بره، پیاز، فلفل، گوجه و ادویه‌های محلی مواد اصلی این غذا هستند.

شوپان کباب
شوپان کباب

روش پخت شوپان

گوشت را با ادویه مزه‌دار کنید و همراه سبزیجات روی آتش یا فر بپزید.

کباب آذربایجان
کباب آذربایجان

ویژگی‌های خاص کباب محلی آذربایجان

استفاده از گوشت تازه و پخت روی شعله مستقیم طعم بی‌نظیری ایجاد می‌کند.

کباب آذری
کباب آذری

کباب محلی ترکیه در سفره‌های محلی

این غذا معمولاً در مهمانی‌ها و جشن‌های سنتی آذربایجان و ترکیه سرو می‌شود.

همچنین بخوانید: رامن ژاپنی؛ نودل خوشمزه و پرطرفدار آسیایی

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا