فلافل لبنانی؛ غذایی گیاهی و خوشمزه

⏱ زمان خواندن نوشته: ۳۷ ثانیه
فلافل لبنانی یکی از معروف‌ترین غذاهای خاورمیانه است که در لبنان جایگاه ویژه‌ای دارد. این غذا از نخود و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود.
فلافل
فلافل

تاریخچه فلافل

فلافل ابتدا در مصر رواج داشت، اما به‌مرور در دیگر کشورهای عربی هم محبوب شد.

غذای خیابانی لبنانی
غذای خیابانی لبنانی

مواد اصلی فلافل

نخود خیسانده، پیاز، سیر، جعفری و ادویه‌هایی مانند زیره سیاه و تخم گشنیز.

فلافل خیابانی
فلافل خیابانی

طرز تهیه

مواد را آسیاب کنید، به شکل گلوله درآورید و در روغن سرخ کنید.

استریت فود
استریت فود

راز ترد شدن فلافل

استفاده از نخود خیسانده و روغن داغ باعث تردی فلافل می‌شود.

فلافل
فلافل

فلافل در سفره‌های لبنان

این غذا معمولاً به‌صورت ساندویچ با سبزی و سس طحینه سرو می‌شود.

همچنین بخوانید: شوپان کباب؛ ترکیبی اصیل از گوشت و ادویه

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا