⏱ زمان خواندن نوشته: ۳۸ ثانیه

ریشههای پاستا
این غذا برای اولین بار در رم ایتالیا آماده شد و بهسرعت در آمریکا و اروپا محبوب شد.

مواد اصلی
پاستا فتوچینی، فیله مرغ، خامه، کره، سیر و پنیر پارمزان مواد اصلی این غذا هستند.

روش پخت
مرغ را گریل کنید، پاستا را بجوشانید و در نهایت با سس خامهای و پنیر ترکیب کنید.

نکات طلایی
استفاده از خامه غلیظ و پنیر پارمزان تازه، طعم آلفردو را بینظیر میکند.

پاستا در وعدههای غذایی
این غذا بهعنوان یک وعده شام سبک و خوشمزه، طرفداران زیادی دارد.
همچنین بخوانید: فلافل لبنانی؛ غذایی گیاهی و خوشمزه