پاستای آلفردو با مرغ؛ طعمی خامه‌ای و محبوب

⏱ زمان خواندن نوشته: ۳۸ ثانیه
پاستای آلفردو با مرغ یکی از غذاهای ایتالیایی پرطرفدار است که با مرغ گریل‌شده، سس خامه‌ای و پنیر پارمزان سرو می‌شود.

پاستا
پاستا

ریشه‌های پاستا

این غذا برای اولین بار در رم ایتالیا آماده شد و به‌سرعت در آمریکا و اروپا محبوب شد.

آلفردو
آلفردو

مواد اصلی

پاستا فتوچینی، فیله مرغ، خامه، کره، سیر و پنیر پارمزان مواد اصلی این غذا هستند.

پاستا ایتالیایی
پاستا ایتالیایی

روش پخت

مرغ را گریل کنید، پاستا را بجوشانید و در نهایت با سس خامه‌ای و پنیر ترکیب کنید.

پاستا آلفردو
پاستا آلفردو

نکات طلایی

استفاده از خامه غلیظ و پنیر پارمزان تازه، طعم آلفردو را بی‌نظیر می‌کند.

پاستای خوشمزه با مرغ
پاستای خوشمزه با مرغ

پاستا در وعده‌های غذایی

این غذا به‌عنوان یک وعده شام سبک و خوشمزه، طرفداران زیادی دارد.

همچنین بخوانید: فلافل لبنانی؛ غذایی گیاهی و خوشمزه

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا