دلمه برگ مو؛ طعمی اصیل از ایران و ترکیه

⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۹ ثانیه
دلمه برگ مو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه است که با برگ انگور تازه یا شور و مواد متنوعی همچون برنج، گوشت و سبزیجات پر می‌شود.

دلمه
دلمه

تاریخچه دلمه برگ مو

این غذا در خاورمیانه و به‌ویژه ایران و ترکیه ریشه دارد و در مراسم مختلف خانوادگی سرو می‌شود.

دلمه ایرانی
دلمه ایرانی

مواد اولیه دلمه

برگ مو، برنج نیم‌پز، گوشت چرخ‌کرده، پیاز، سبزی معطر، لپه و ادویه‌ها اجزای اصلی این غذا هستند.

دلمه خوشمزه
دلمه خوشمزه

طرز تهیه مرحله به مرحله

برگ‌ها را آماده کنید، مواد را داخل آن بریزید، بپیچید و در قابلمه بچینید. سپس با آب و رب گوجه بپزید.

آَشپزی ایرانی
آَشپزی ایرانی

راز خوشمزگی دلمه

استفاده از برگ انگور لطیف و تازه و پخت آرام روی شعله کم، دلمه را خوشمزه‌تر می‌کند.

دلمه خوشمزه
دلمه خوشمزه

دلمه در فرهنگ غذایی

این غذا معمولاً در مهمانی‌ها و سفره‌های سنتی سرو می‌شود و به‌عنوان یک وعده کامل شناخته می‌شود.

همچنین بخوانید: پاستای آلفردو با مرغ؛ طعمی خامه‌ای و محبوب

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا