مرغ کره‌ای هندی؛ ترکیبی از ادویه و طعم بی‌نظیر

⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۴ ثانیه
مرغ کره‌ای هندی یا همان باتر چیکن، یکی از غذاهای مشهور هندی است که به‌خاطر طعم خامه‌ای و ادویه‌های معطر خود شناخته می‌شود.

باتر چیکن
باتر چیکن

تاریخچه مرغ کره‌ای

این غذا نخستین بار در دهلی نو ابداع شد و به‌سرعت به یکی از نمادهای آشپزی هندی تبدیل شد.

مرغ کره‌ای
مرغ کره‌ای

مواد اولیه مرغ کره‌ای هندی

فیله مرغ، کره، خامه، رب گوجه، سیر، زنجبیل و ادویه کاری اجزای اصلی این غذا هستند.

مرغ هندی
مرغ هندی

روش پخت

مرغ را با ادویه‌ها مزه‌دار کنید، سپس در کره و رب گوجه بپزید و در آخر خامه اضافه کنید.

باتر چیکن هندی
باتر چیکن هندی

راز خوشمزگی باتر چیکن

مرینیت کردن مرغ با ماست و ادویه شب قبل، باعث لطافت و طعم بهتر آن می‌شود.

خوراک مرغ
خوراک مرغ

سرو مرغ کره‌ای

این غذا معمولاً با برنج باسماتی یا نان هندی سرو می‌شود.

همچنین بخوانید: خورش قورمه سبزی ایرانی؛ طعم اصیل سفره‌های ایرانی

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۱ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا