⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۹ ثانیه
ریشه آش خوشمزه رشته در فرهنگ ایرانی
ایرانیان این آش را در بسیاری از شهرها تهیه میکنند که نمادی از همبستگی و مهماننوازی مردم ایران است.

مواد اصلی آش رشته
اجزای اصلی این آش را رشته آشی، نخود، لوبیا، عدس، سبزی آش، کشک، پیاز داغ و نعناع داغ تشکیل میدهند.

طرز پخت آش رشته
حبوبات را بپزید، رشته و سبزی را به حبوبات اضافه کنید و در پایان آش را با کشک و پیازداغ تزئین کنید.
نکات کلیدی خوشمزهتر شدن
استفاده از کشک محلی و پیازداغ طلایی، آش شما را خوشمزهتر میکند.

مراسم مذهبی
این غذا در ایام مذهبی مانند ماه رمضان یا محرم جایگاه ویژهای دارد.
همچنین بخوانید: مرغ کرهای هندی؛ ترکیبی از ادویه و طعم بینظیر