بورک ترکیه‌ای؛ طعمی ترد و اصیل از ترکیه

⏱ زمان خواندن نوشته: ۵۲ ثانیه
بورک ترکیه‌ای یکی از غذاهای سنتی و محبوب ترکیه است که با خمیر نازک یوفکا و مواد متنوعی مانند گوشت، پنیر یا سبزیجات تهیه می‌شود. این غذا هم در خیابان‌های استانبول و هم در خانه‌های ترک بسیار پرطرفدار است.

بورک
بورک

تاریخچه بورک در ترکیه

ریشه‌های بورک به دوران عثمانی بازمی‌گردد. این غذا ابتدا در قصرهای سلطنتی تهیه می‌شد و سپس در میان مردم رایج شد.

بورک پنیر
بورک پنیر

مواد اولیه بورک

خمیر یوفکا، گوشت چرخ‌کرده یا پنیر، پیاز، جعفری و روغن اصلی‌ترین اجزای این غذا هستند.

بورک رولی
بورک رولی

روش پخت بورک

خمیر یوفکا را پهن کنید، مواد دلخواه را داخل آن قرار دهید و سپس بپیچید. در نهایت آن را سرخ یا در فر بپزید.

استریت فود ترکی
استریت فود ترکی

انواع مختلف بورک ترکیه‌ای

بورک گوشت، بورک پنیر، بورک اسفناج و حتی بورک سیب‌زمینی از انواع پرطرفدار این غذا هستند.

بورک ترکیه
بورک ترکیه

چرا بورک محبوب است؟

ترکیب تردی خمیر با مواد لذیذ داخل آن، باعث شده بورک یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای خیابانی جهان باشد.

همچنین بخوانید: کباب کوبیده ایرانی؛ غذای محبوب مهمانی‌ها

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

بیشتر بخوانید:  مقایسه تصویری انواع پنینی و تست: طعم و ظاهر در کنار هم

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۳ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا