بیف استراگانوف روسی؛ ترکیب گوشت و سس خامه‌ای

⏱ زمان خواندن نوشته: ۵۸ ثانیه
بیف استراگانوف روسی یکی از غذاهای محبوب روسی است که با گوشت گوساله، قارچ، پیاز و سس خامه‌ای تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم ملایم و بافت نرم گوشت، در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد.
بیف استراگانوف
بیف استراگانوف

ریشه‌های تاریخی بیف استراگانوف

این غذا در قرن نوزدهم در روسیه برای اولین بار آماده شد و نام خود را از خانواده اشرافی استراگانوف گرفته است.

استراگانوف
استراگانوف

مواد اولیه اصلی

گوشت گوساله تازه، قارچ، پیاز، خامه ترش یا خامه سنگین، ادویه‌های ملایم و کره از اجزای اصلی این غذا هستند.

غذای روسی
غذای روسی

طرز تهیه گام به گام

گوشت را به صورت نوارهای باریک برش دهید و با پیاز و قارچ تفت دهید. سپس خامه و ادویه را اضافه کنید تا یک سس غلیظ و خوشمزه به دست آید.

استراگانوف با قارچ
استراگانوف با قارچ

نکات کلیدی در پخت استراگانوف

گوشت باید زیاد پخته نشود تا خشک نشود. همچنین استفاده از قارچ تازه طعم ویژه‌ای به غذا می‌بخشد.

استراگانوف خوشمزه
استراگانوف خوشمزه

بیف استراگانوف با چه سرو می‌شود؟

این غذا معمولاً با پوره سیب‌زمینی، برنج سفید یا ماکارونی سرو می‌شود و یک وعده کامل و مقوی به شمار می‌آید.

همچنین بخوانید: بورک ترکیه‌ای؛ طعمی ترد و اصیل از ترکیه

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۳ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا