⏱ زمان خواندن نوشته: ۵۸ ثانیه

ریشههای تاریخی بیف استراگانوف
این غذا در قرن نوزدهم در روسیه برای اولین بار آماده شد و نام خود را از خانواده اشرافی استراگانوف گرفته است.

مواد اولیه اصلی
گوشت گوساله تازه، قارچ، پیاز، خامه ترش یا خامه سنگین، ادویههای ملایم و کره از اجزای اصلی این غذا هستند.

طرز تهیه گام به گام
گوشت را به صورت نوارهای باریک برش دهید و با پیاز و قارچ تفت دهید. سپس خامه و ادویه را اضافه کنید تا یک سس غلیظ و خوشمزه به دست آید.

نکات کلیدی در پخت استراگانوف
گوشت باید زیاد پخته نشود تا خشک نشود. همچنین استفاده از قارچ تازه طعم ویژهای به غذا میبخشد.

بیف استراگانوف با چه سرو میشود؟
این غذا معمولاً با پوره سیبزمینی، برنج سفید یا ماکارونی سرو میشود و یک وعده کامل و مقوی به شمار میآید.
همچنین بخوانید: بورک ترکیهای؛ طعمی ترد و اصیل از ترکیه