پکان پای آمریکایی؛ پای سنتی با عطر کارامل

⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۲ ثانیه
پکان پای آمریکایی یکی از دسرهای سنتی آمریکا است که با مغز گردوی آمریکایی (پکان)، شکر قهوه‌ای و شربت کاراملی درست می‌شود. این دسر معمولاً در جشن شکرگزاری و کریسمس سرو می‌گردد.

پای آمریکایی
پای آمریکایی

تاریخچه پکان پای

این دسر در قرن نوزدهم در جنوب آمریکا محبوب شد و به‌سرعت جایگاه ویژه‌ای در شیرینی‌پزی آمریکایی پیدا کرد.

پیکان پایی
پیکان پایی

مواد اصلی

گردوی پکان، تخم‌مرغ، شکر قهوه‌ای، شربت ذرت، کره و خمیر پای اجزای اصلی این دسر هستند.

دسر آمریکایی
دسر آمریکایی

طرز تهیه

خمیر پای را آماده کنید، سپس مخلوط پکان و کارامل را داخل آن بریزید و در فر بپزید تا سطح طلایی شود.

پیکن پای کاراملی
پیکن پای کاراملی

پکان پای در سفره‌های آمریکایی

این دسر جزو جدانشدنی جشن‌های سنتی آمریکایی است و معمولاً با بستنی وانیلی سرو می‌شود.

همچنین بخوانید: لازانیا بولونز ایتالیایی؛ تجربه‌ای خوشمزه از قلب ایتالیا

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۲ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا