⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۲ ثانیه

تاریخچه پکان پای
این دسر در قرن نوزدهم در جنوب آمریکا محبوب شد و بهسرعت جایگاه ویژهای در شیرینیپزی آمریکایی پیدا کرد.

مواد اصلی
گردوی پکان، تخممرغ، شکر قهوهای، شربت ذرت، کره و خمیر پای اجزای اصلی این دسر هستند.

طرز تهیه
خمیر پای را آماده کنید، سپس مخلوط پکان و کارامل را داخل آن بریزید و در فر بپزید تا سطح طلایی شود.

پکان پای در سفرههای آمریکایی
این دسر جزو جدانشدنی جشنهای سنتی آمریکایی است و معمولاً با بستنی وانیلی سرو میشود.
همچنین بخوانید: لازانیا بولونز ایتالیایی؛ تجربهای خوشمزه از قلب ایتالیا