⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۵ ثانیه

تاریخچه پاستی بریتانیایی
این خوراک در قرن هجدهم برای کارگران معدن کورنوال ساخته شد تا یک وعده کامل و قابلحمل داشته باشند.

مواد اصلی پاستی
گوشت گاو، سیبزمینی، پیاز، شلغم و خمیر مخصوص اجزای اصلی این پای هستند.

طرز تهیه پاستی بریتانیایی
مواد را داخل خمیر قرار دهید، آن را تا کنید و در فر بپزید تا سطح طلایی و برشته شود.

راز محبوبیت پاستی
سادگی و قابلیت حمل آسان این غذا باعث شد بین کارگران و خانوادههای بریتانیایی محبوب شود.

پاستی در دنیای امروز
امروزه این غذا نهتنها در انگلستان بلکه در سراسر اروپا و حتی آمریکا نیز سرو میشود.
همچنین بخوانید: پکان پای آمریکایی؛ پای سنتی با عطر کارامل