پاستی بریتانیایی؛ پای سنتی کورنوال با طعمی متفاوت

⏱ زمان خواندن نوشته: ۴۵ ثانیه
پاستی بریتانیایی یا Cornish Pasty یکی از غذاهای سنتی انگلستان است که با خمیر پرشده از گوشت، سیب‌زمینی و سبزیجات تهیه می‌شود. این غذا تاریخچه‌ای طولانی در کورنوال دارد.

غذای سنتی انگلستان
غذای سنتی انگلستان

تاریخچه پاستی بریتانیایی

این خوراک در قرن هجدهم برای کارگران معدن کورنوال ساخته شد تا یک وعده کامل و قابل‌حمل داشته باشند.

پاستی
پاستی

مواد اصلی پاستی

گوشت گاو، سیب‌زمینی، پیاز، شلغم و خمیر مخصوص اجزای اصلی این پای هستند.

پاستی خوشمزه
پاستی خوشمزه

طرز تهیه پاستی بریتانیایی

مواد را داخل خمیر قرار دهید، آن را تا کنید و در فر بپزید تا سطح طلایی و برشته شود.

غذای بریتانیایی
غذای بریتانیایی

راز محبوبیت پاستی

سادگی و قابلیت حمل آسان این غذا باعث شد بین کارگران و خانواده‌های بریتانیایی محبوب شود.

پای گوشت
پای گوشت

پاستی در دنیای امروز

امروزه این غذا نه‌تنها در انگلستان بلکه در سراسر اروپا و حتی آمریکا نیز سرو می‌شود.

همچنین بخوانید: پکان پای آمریکایی؛ پای سنتی با عطر کارامل

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۲ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا