⏱ زمان خواندن نوشته: ۵۳ ثانیه

تاریخچه سوپ فو
این غذا ریشهای بیش از صد ساله در ویتنام دارد و ابتدا بهعنوان غذای خیابانی سرو میشد اما امروزه در سراسر دنیا محبوب است.

مواد اولیه اصلی
نودل برنج، گوشت گاو یا مرغ، پیاز، دارچین، میخک، گشنیز و سبزیجات تازه اجزای اصلی این غذا هستند.

طرز تهیه فو
ابتدا آبگوشت معطر با ادویههای آسیایی آماده میشود، سپس نودل برنج و گوشت در آن قرار داده شده و با سبزیجات تازه سرو میگردد.

ویژگیهای خاص سوپ فو
عطر گیاهان تازه و طعم سبک آن باعث شده انتخابی عالی برای یک غذای سالم و سبک باشد.

سوپ فو در سفرههای جهانی
امروزه این غذا در رستورانهای آسیایی در سراسر جهان سرو میشود و نمادی از آشپزی ویتنام است.
همچنین بخوانید: پاستی بریتانیایی؛ پای سنتی کورنوال با طعمی متفاوت