سوپ فو ویتنامی؛ ترکیب نودل و عطر گیاهان تازه

⏱ زمان خواندن نوشته: ۵۳ ثانیه
سوپ فو ویتنامی (Pho) یکی از معروف‌ترین غذاهای ویتنامی است که با نودل برنج، گوشت گاو یا مرغ و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. این غذا به‌عنوان صبحانه محبوب در ویتنام شناخته می‌شود.

سوپ ویتنام
سوپ ویتنام

تاریخچه سوپ فو

این غذا ریشه‌ای بیش از صد ساله در ویتنام دارد و ابتدا به‌عنوان غذای خیابانی سرو می‌شد اما امروزه در سراسر دنیا محبوب است.

سوپ فو
سوپ فو

مواد اولیه اصلی

نودل برنج، گوشت گاو یا مرغ، پیاز، دارچین، میخک، گشنیز و سبزیجات تازه اجزای اصلی این غذا هستند.

سوپ ویتنامی
سوپ ویتنامی

طرز تهیه فو

ابتدا آبگوشت معطر با ادویه‌های آسیایی آماده می‌شود، سپس نودل برنج و گوشت در آن قرار داده شده و با سبزیجات تازه سرو می‌گردد.

غذای آسیایی
غذای آسیایی

ویژگی‌های خاص سوپ فو

عطر گیاهان تازه و طعم سبک آن باعث شده انتخابی عالی برای یک غذای سالم و سبک باشد.

فو
فو

سوپ فو در سفره‌های جهانی

امروزه این غذا در رستوران‌های آسیایی در سراسر جهان سرو می‌شود و نمادی از آشپزی ویتنام است.

همچنین بخوانید: پاستی بریتانیایی؛ پای سنتی کورنوال با طعمی متفاوت

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

بیشتر بخوانید:  همبرگرهای خاص در سراسر جهان؛ طعم‌هایی متفاوت از کلاسیک آمریکایی

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۵/۵ (۲ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا