کتلت خانگی یک غذای محبوب و سریع است که هر خانواده ایرانی آن را دوست دارد. با این دستور ساده میتوانید کتلتهایی نرم و طلایی آماده کنید. این غذای خانگی هم برای ناهار و هم برای شام مناسب است. برای یادگیری طرز تهیه کوکو سیبزمینی خوشمزه و آسان، میتوانید به سایت ما مراجعه کنید تا بهترین راهنمای گامبهگام برای تهیه آن را دریافت کنید.
مواد لازم برای کتلت خانگی
- ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
- ۲ عدد سیبزمینی متوسط
- ۱ عدد پیاز بزرگ
- ۱ عدد تخممرغ
- ۲ قاشق غذاخوری آرد نخودچی یا آرد سفید
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن
مراحل آمادهسازی کتلت خانگی
۱. رنده کردن مواد
سیبزمینیها را پوست بکنید و رنده کنید. پیاز را هم رنده کرده و با سیبزمینی مخلوط کنید. این کار کتلت را نرم و خوشمزه میکند.
۲. مخلوط کردن مواد
گوشت چرخکرده را به سیبزمینی و پیاز اضافه کنید. سپس تخممرغ، آرد، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مخلوط سیبزمینی باید یکدست باشد.
۳. شکل دادن کتلت
مقداری از مواد بردارید و با دست به شکل گرد یا بیضی فرم دهید. اندازهای متوسط مناسب است تا مغز آن کاملاً بپزد.
۴. سرخ کردن کتلت
تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و روغن بریزید. کتلتها را در روغن داغ قرار دهید و هر طرف را ۴ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. سپس روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی جذب شود.
نکات طلایی برای کتلت خانگی خوشمزه
- برای کتلت نرم، سیبزمینی را خوب آبگیری کنید.
- میتوانید کمی زردچوبه یا ادویههای دلخواه اضافه کنید.
- برای تهیه نسخه کمچرب، کتلتها را به جای سرخ کردن در فر بپزید.
- اگر مخلوط شل بود، کمی آرد اضافه کنید تا فرم بگیرد.
نحوه سرو کتلت خانگی
کتلت خانگی را با نان تازه، سبزی خوردن و دوغ سرو کنید. برای طعم بهتر میتوانید سالاد شیرازی یا ماست و خیار همراه کتلت استفاده کنید.