۱۰ مدل جذاب ته‌دیگ که هر ایرانی باید امتحان کند

ته‌دیگ ایرانی
⏱ زمان خواندن نوشته: ۲ دقیقه و ۱ ثانیه

کمتر غذایی در فرهنگ ایرانی به اندازه ته‌دیگ محبوب است. این لایه‌ی برشته، ترد و طلایی رنگ در انتهای قابلمه، یکی از لذت‌بخش‌ترین بخش‌های غذاست. در این مقاله قصد داریم ۱۰ مدل جذاب و متنوع از مدل‌های ته‌دیگ ایرانی را معرفی کنیم که امتحان‌ کردنشان خالی از لطف نیست.

ته‌دیگ جذاب ایرانی
ته‌دیگ جذاب ایرانی

۱. ته‌دیگ نان لواش

یکی از رایج‌ترین انواع ته‌دیگ، استفاده از نان لواش است. این مدل به‌خاطر تردی بی‌نظیر و سادگی تهیه، انتخاب اول بسیاری از خانواده‌هاست.

ته‌دیگ نان لواش
ته‌دیگ نان لواش

۲. ته‌دیگ سیب‌زمینی حلقه‌ای

ته‌دیگ سیب‌زمینی یکی از محبوب‌ترین انواع ته‌دیگ است. حلقه‌های سیب‌زمینی با کمی زردچوبه، روغن و نمک، طلایی و خوشمزه می‌شوند.

ته دیگ سیب‌زمینی حلقه‌ای
ته دیگ سیب‌زمینی حلقه‌ای

۳. ته‌دیگ برنج زعفرانی

برخی ترجیح می‌دهند ته‌دیگ برنجی داشته باشند که رنگ و عطر زعفران را نیز در خود دارد. این مدل ظاهری مجلسی و عطری دل‌انگیز دارد.

ته دیگ برنج زعفرانی
ته دیگ برنج زعفرانی

۴. ته‌دیگ ماست و زعفران

ترکیب ماست، زعفران و تخم‌مرغ با برنج، ته‌دیگی برشته و طلایی به شما می‌دهد که طعمی خاص و متفاوت دارد.

ته‌دیگ ماست و زعفران
ته‌دیگ ماست و زعفران

۵. ته‌دیگ کاهو

شاید عجیب به‌نظر برسد، اما کاهو نیز می‌تواند ته‌دیگی خوشمزه بسازد. کاهوی کمی چرب‌شده طعمی خاص و بافتی متفاوت به ته‌دیگ می‌دهد.

۶. ته‌دیگ بادمجان

بادمجان‌های ورقه‌شده و سرخ‌شده، ته‌دیگی عالی برای خورشت‌هایی مثل قیمه یا قورمه‌سبزی هستند. بادمجان طعم غذا را نیز غنی‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید:  پلوهای ایرانی به روایت تصویر؛ از باقالی‌پلو تا عدس‌پلو
ته‌دیگ بادمجان
ته‌دیگ بادمجان

۷. ته‌دیگ نان سنگک

نان سنگک بافت ضخیم‌تر و طعمی متفاوت نسبت به لواش دارد و می‌تواند ته‌دیگی متفاوت و مقوی بسازد.

ته‌دیگ سنگک
ته‌دیگ سنگک

۸. ته‌دیگ سبزیجات

ترکیبی از اسفناج، جعفری یا شوید می‌تواند ته‌دیگی گیاهی و مقوی برای برنج یا خوراک‌های سبک‌تر باشد.

ته‌دیگ سبزیجات
ته‌دیگ سبزیجات

۹. ته‌دیگ رشته‌پلو

در برخی غذاها مانند رشته‌پلو، از خود رشته‌ها برای ته‌دیگ استفاده می‌شود. این ته‌دیگ طعمی منحصر به فرد دارد.

ته‌دیگ رشته‌پلو
ته‌دیگ رشته‌پلو

۱۰. ته‌دیگ ماکارونی

کسی نیست که ته‌دیگ ماکارونی را دوست نداشته باشد! ته‌دیگی که در پایان پخت ماکارونی شکل می‌گیرد، ترد و خوش‌طعم است و طرفداران زیادی دارد.

ته‌دیگ ماکارونی
ته‌دیگ ماکارونی

سخن پایانی

مدل‌های ته‌دیگ ایرانی تنوع بالایی دارند و با کمی خلاقیت می‌توانید هر بار طعمی تازه و دل‌چسب را تجربه کنید. اگر شما هم عاشق ته‌دیگ هستید، کدام مدل را بیشتر دوست دارید؟

ته‌دیگ ایرانی
ته‌دیگ ایرانی

همچنین بخوانید: ۱۵ نوع پیتزای معروف دنیا + تصاویر | پیتزای ایتالیایی تا آسیایی

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا