کمتر غذایی در فرهنگ ایرانی به اندازه تهدیگ محبوب است. این لایهی برشته، ترد و طلایی رنگ در انتهای قابلمه، یکی از لذتبخشترین بخشهای غذاست. در این مقاله قصد داریم ۱۰ مدل جذاب و متنوع از مدلهای تهدیگ ایرانی را معرفی کنیم که امتحان کردنشان خالی از لطف نیست.

۱. تهدیگ نان لواش
یکی از رایجترین انواع تهدیگ، استفاده از نان لواش است. این مدل بهخاطر تردی بینظیر و سادگی تهیه، انتخاب اول بسیاری از خانوادههاست.

۲. تهدیگ سیبزمینی حلقهای
تهدیگ سیبزمینی یکی از محبوبترین انواع تهدیگ است. حلقههای سیبزمینی با کمی زردچوبه، روغن و نمک، طلایی و خوشمزه میشوند.

۳. تهدیگ برنج زعفرانی
برخی ترجیح میدهند تهدیگ برنجی داشته باشند که رنگ و عطر زعفران را نیز در خود دارد. این مدل ظاهری مجلسی و عطری دلانگیز دارد.

۴. تهدیگ ماست و زعفران
ترکیب ماست، زعفران و تخممرغ با برنج، تهدیگی برشته و طلایی به شما میدهد که طعمی خاص و متفاوت دارد.

۵. تهدیگ کاهو
شاید عجیب بهنظر برسد، اما کاهو نیز میتواند تهدیگی خوشمزه بسازد. کاهوی کمی چربشده طعمی خاص و بافتی متفاوت به تهدیگ میدهد.
۶. تهدیگ بادمجان
بادمجانهای ورقهشده و سرخشده، تهدیگی عالی برای خورشتهایی مثل قیمه یا قورمهسبزی هستند. بادمجان طعم غذا را نیز غنیتر میکند.

۷. تهدیگ نان سنگک
نان سنگک بافت ضخیمتر و طعمی متفاوت نسبت به لواش دارد و میتواند تهدیگی متفاوت و مقوی بسازد.

۸. تهدیگ سبزیجات
ترکیبی از اسفناج، جعفری یا شوید میتواند تهدیگی گیاهی و مقوی برای برنج یا خوراکهای سبکتر باشد.

۹. تهدیگ رشتهپلو
در برخی غذاها مانند رشتهپلو، از خود رشتهها برای تهدیگ استفاده میشود. این تهدیگ طعمی منحصر به فرد دارد.

۱۰. تهدیگ ماکارونی
کسی نیست که تهدیگ ماکارونی را دوست نداشته باشد! تهدیگی که در پایان پخت ماکارونی شکل میگیرد، ترد و خوشطعم است و طرفداران زیادی دارد.

سخن پایانی
مدلهای تهدیگ ایرانی تنوع بالایی دارند و با کمی خلاقیت میتوانید هر بار طعمی تازه و دلچسب را تجربه کنید. اگر شما هم عاشق تهدیگ هستید، کدام مدل را بیشتر دوست دارید؟

همچنین بخوانید: ۱۵ نوع پیتزای معروف دنیا + تصاویر | پیتزای ایتالیایی تا آسیایی