غذاهای تایلندی ترکیبی فوقالعاده از طعمهای ترش، شیرین، تند و شور هستند که در هر لقمه، تجربهای بینظیر از فرهنگ آسیای جنوب شرقی را به همراه دارند. در ادامه با چند غذای معروف تایلندی و عکس واقعی از هر کدام آشنا میشوید.

۱. پد تای (Pad Thai)
پد تای یکی از معروفترین غذاهای خیابانی تایلند است که با نودل برنج، تخممرغ، جوانه لوبیا، سس تمبر هندی و میگو یا مرغ تهیه میشود. این غذا تعادل کاملی بین طعمهای مختلف دارد.

۲. تام یام گونگ (Tom Yum Goong)
سوپ تام یام گونگ ترکیبی معطر از لیمو، فلفل چیلی، خسرودار (گالانگال)، برگ لیموترش و میگو است. طعم تند و ترش آن این غذا را به یکی از نمادهای آشپزی تایلند تبدیل کرده است.

۳. کاری سبز تایلندی (Green Curry)
کاری سبز تایلند با استفاده از شیر نارگیل، فلفل سبز، مرغ یا ماهی و سبزیجات تهیه میشود. این غذا طعمی خامهای و در عین حال تند دارد و با برنج سفید سرو میشود.

۴. سوم تام (Som Tam)
سوم تام، سالاد پاپایای سبز، غذایی سبک، تند و پر از طراوت است. این سالاد با فلفل، لیمو، سیر، بادامزمینی و سس ماهی تهیه میشود و انتخابی عالی برای علاقهمندان به غذاهای سالم است.

۵. کائو پد (Khao Pad)
کائو پد، برنج سرخشده با تخممرغ، سس سویا، سبزیجات و گوشت یا میگو است. این غذا معمولاً با خیار تازه و برش لیمو سرو میشود.

جمعبندی
غذاهای تایلندی با طعمهای پیچیده و رنگهای زنده، دل هر علاقهمند به آشپزی آسیایی را میبرند. اگر روزی به تایلند سفر کردید، این غذاها را از دست ندهید!
همچنین بخوانید: سفر خوشمزه به دنیای غذاهای ایتالیایی؛ از پاستا تا ریزوتو