هاتداگ یکی از محبوبترین فستفودهای جهان است که هر کشور با سبک و طعم خاص خود آن را تهیه میکند. در این مقاله با چند مدل هاتداگ جذاب از سراسر دنیا آشنا میشویم.
هاتداگ آمریکایی کلاسیک
این مدل شامل سوسیس کالباس درون نان مخصوص هاتداگ است که با خردل، کچاپ و پیاز سرخشده تزئین میشود. سادگی و طعم بینظیر آن باعث شده در آمریکا بسیار محبوب باشد.

هاتداگ مکزیکی با سس چیلی
در مکزیک، هاتداگها اغلب با سس تند چیلی، ذرت بو داده و پنیر رندهشده سرو میشوند که طعمی تند و خوشمزه به آن میبخشد.

هاتداگ کرهای با سس گوچوجانگ
این مدل هاتداگ با استفاده از سس تند و شیرین گوچوجانگ همراه با سبزیجات تازه و گاهی تخممرغ سرخشده، طعمی متفاوت و دلپذیر دارد.

هاتداگ آلمانی با سس خردل و کلم ترش
این نوع هاتداگ به همراه سس خردل تند و کلم ترش معروف است که ترکیب آن طعمی اصیل و دلچسب ایجاد میکند.

هاتداگ ژاپنی با سس ترش و موادی خاص
در ژاپن، هاتداگها با سس مایونز، ترشیهای محلی و گاهاً ادویههای مخصوص سرو میشوند که تجربهای منحصر به فرد است.

نتیجهگیری
هاتداگها با تنوع بینظیر خود در سراسر جهان، هر یک به نوعی نمایانگر فرهنگ غذایی کشورشان هستند. امتحان کردن این مدلها میتواند سفری لذتبخش به دنیای طعمها باشد.
همچنین بخوانید: مقایسه تصویری انواع پنینی و تست: طعم و ظاهر در کنار هم