باقلوا کشورهای مختلف؛ تنوعی از طعم و فرهنگ

⏱ زمان خواندن نوشته: ۱ دقیقه و ۵۳ ثانیه

باقلوا یکی از محبوب‌ترین و شناخته‌شده‌ترین شیرینی‌های جهان است که در کشورهای مختلف با دستور پخت و طعم‌های گوناگون تهیه می‌شود. این شیرینی لایه‌لایه، با ترکیبی از مغزها و شربت شیرین، در هر کشور ویژگی خاص خود را دارد.

باقلوا
باقلوا

باقلوا ترکیه؛ اصالت و شهرت جهانی

ترکیه مهد باقلوا محسوب می‌شود. این باقلوا معمولاً با خمیر فیلو، مغز پسته یا گردو و شربت قندی درست می‌شود و به دلیل بافت نرم و طعم شیرین و متعادل، محبوبیت زیادی در سراسر جهان دارد.

باقلوای ترکی
باقلوای ترکی

باقلوا ایرانی؛ ظرافت و عطر خاص

باقلوا در ایران معمولاً به شکل لوزی یا مربعی برش داده می‌شود و از ترکیب بادام، پسته و هل تهیه می‌گردد. عطر گلاب و زعفران در باقلوای ایرانی، آن را از نمونه‌های دیگر متمایز می‌کند.

باقلوای ایرانی
باقلوای ایرانی

باقلوا آذربایجان؛ رنگ و لعاب متفاوت

در آذربایجان، باقلوا معمولاً به صورت لوزی‌های بزرگ و با لایه‌های ضخیم‌تر تهیه می‌شود. استفاده از زعفران و رنگ‌های خوراکی باعث می‌شود ظاهر این باقلوا بسیار چشم‌نواز باشد.

باقلوا آذربایجان
باقلوا آذربایجان

باقلوا عربی؛ شیرین‌تر و پرشربت‌تر

در کشورهای عربی، باقلوا غالباً شیرین‌تر و پر از شربت قندی است. در برخی مناطق از عسل طبیعی به جای شربت شکر استفاده می‌شود که طعمی خاص و سنگین به آن می‌دهد.

باقلوا عربی
باقلوا عربی

باقلوا یونانی؛ ترکیب عسل و دارچین

یونانی‌ها در باقلوای خود معمولاً از عسل، دارچین و گردو استفاده می‌کنند. این ترکیب طعمی گرم و متفاوت ایجاد می‌کند که برای دوستداران طعم‌های معطر بسیار جذاب است.

بیشتر بخوانید:  چوروس؛ دسر اسپانیایی ترد و شیرین
باقلوا یونانی
باقلوا یونانی

باقلوا ارمنی؛ لایه‌های ضخیم و مغز فراوان

باقلوا ارمنی با لایه‌های ضخیم خمیر و مقدار زیادی مغز گردو یا بادام تهیه می‌شود. این مدل معمولاً شیرینی کمتر و بافت سنگین‌تری نسبت به نمونه‌های دیگر دارد.

باقلوا ارمنی
باقلوا ارمنی

راز ماندگاری محبوبیت باقلوا

آنچه باعث شده باقلوا قرن‌ها در فرهنگ‌های مختلف ماندگار بماند، ترکیب بی‌نظیر بافت، طعم و عطر آن است. این شیرینی علاوه بر طعم عالی، نمادی از مهمان‌نوازی و فرهنگ غذایی هر کشور است. باقلوا در هر کشوری داستان و سبک خاص خود را دارد. امتحان کردن باقلوای کشورهای مختلف می‌تواند تجربه‌ای خوشمزه و فرهنگی برای هر عاشق شیرینی باشد.

همچنین بخوانید: انواع تارت و دستور تهیه آن‌ها

این پست چقدر برایتان مفید بود؟

برای امتیاز دادن، روی یک ستاره کلیک کنید!

میانگین امتیاز: ۵

تا کنون هیچ رأیی ثبت نشده است! اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز می‌دهد.

متأسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!

اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!

به ما بگویید چگونه می‌توانیم این مطلب را بهتر کنیم؟

۰/۵ (۰ نظر)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا