آشپزی

دسته آشپزی دربرگیرنده انواع دستور پخت غذاهای سنتی و مدرن، دسرها، پیش‌غذاها و نوشیدنی‌ها است. در این بخش می‌توانید طرز تهیه غذاهای ایرانی و بین‌المللی را با توضیحات کامل، فوت‌وفن‌های آشپزی و نکات کاربردی پیدا کنید. هدف ما این است که شما بتوانید در خانه به‌سادگی غذاهای متنوع و خوشمزه را آماده کنید و تجربه‌ای لذت‌بخش از آشپزی داشته باشید.

پوتین کانادایی؛ سیب‌زمینی سرخ‌کرده با سس پنیر و گراوی

پوتین کانادایی (Poutine) یک غذای خیابانی محبوب کانادا است که از سیب‌زمینی سرخ‌کرده، پنیر دلمه‌ای و سس گراوی غلیظ تهیه می‌شود. مواد اصلی پوتین سیب‌زمینی، پنیر دلمه‌ای (Cheese curds) و سس گراوی گرم و غلیظ پایه این غذای سریع و خوشمزه را تشکیل می‌دهند. روش تهیه پوتین سیب‌زمینی‌ها سرخ شده و در ظرفی ریخته می‌شوند، […]

پوتین کانادایی؛ سیب‌زمینی سرخ‌کرده با سس پنیر و گراوی بیشتر بخوانید »

موصخان فلسطینی؛ مرغ و پیاز سرخ‌شده با طعم سماق

موصخان فلسطینی (Musakhan) یکی از غذاهای سنتی فلسطین است که از مرغ پخته شده با پیاز، سماق و نان محلی تهیه می‌شود. مواد اولیه موصخان مرغ، پیاز، سماق، روغن زیتون و نان تخت محلی (Taboon) مواد اصلی این غذای خوشمزه هستند. روش پخت موصخان پیاز با روغن زیتون و سماق سرخ می‌شود، سپس مرغ پخته

موصخان فلسطینی؛ مرغ و پیاز سرخ‌شده با طعم سماق بیشتر بخوانید »

فیجوادا برزیلی؛ خوراک لوبیا سیاه و گوشت

فیجوادا برزیلی (Feijoada) یکی از غذاهای محبوب برزیل است که از لوبیا سیاه، گوشت‌های مختلف و ادویه‌های محلی تهیه می‌شود. مواد اولیه فیجوادا لوبیا سیاه، گوشت گاو، گوشت خوک، سوسیس دودی، پیاز، سیر و ادویه‌های محلی مواد اصلی این غذا هستند. روش پخت فیجوادا لوبیا و گوشت‌ها به آرامی پخته می‌شوند تا طعم‌ها به خوبی

فیجوادا برزیلی؛ خوراک لوبیا سیاه و گوشت بیشتر بخوانید »

کوسکوس شمال آفریقا؛ غذای خوشمزه با دانه‌های گندم

کوسکوس شمال آفریقا (Couscous) یکی از غذاهای سنتی مراکش، تونس و الجزایر است که از دانه‌های ریز گندم تهیه می‌شود و معمولاً با گوشت و سبزیجات سرو می‌شود. مواد اولیه کوسکوس دانه‌های گندم، گوشت (مرغ یا گوشت قرمز)، سبزیجات تازه، نخود و ادویه‌های محلی مواد اصلی این غذا هستند. روش تهیه کوسکوس دانه‌های گندم بخارپز

کوسکوس شمال آفریقا؛ غذای خوشمزه با دانه‌های گندم بیشتر بخوانید »

پائیا اسپانیایی؛ غذای سنتی والنسیا با عطر و طعم بی‌نظیر

پائیا اسپانیایی (Paella) یکی از غذاهای سنتی کشور اسپانیا است که ریشه آن به شهر والنسیا بازمی‌گردد. این غذا معمولاً با برنج زعفرانی، سبزیجات تازه، گوشت یا غذاهای دریایی تهیه می‌شود و امروزه در سراسر جهان محبوبیت بالایی دارد. مواد اولیه اصلی پائیا اسپانیایی برنج مخصوص پائیا، زعفران، روغن زیتون، سبزیجات (فلفل، گوجه، لوبیا)، گوشت

پائیا اسپانیایی؛ غذای سنتی والنسیا با عطر و طعم بی‌نظیر بیشتر بخوانید »

بورش اوکراینی؛ سوپ سنتی با چغندر قرمز

بورش اوکراینی (Borscht) یک سوپ سنتی در اوکراین و روسیه است که رنگ قرمز خود را از چغندر می‌گیرد. این غذا در بسیاری از کشورهای اروپای شرقی محبوب است. مواد اولیه اصلی بورش چغندر قرمز، سیب‌زمینی، هویج، کلم سفید، پیاز، سیر و گاهی گوشت گاو یا مرغ مواد اصلی این سوپ مقوی هستند. روش پخت

بورش اوکراینی؛ سوپ سنتی با چغندر قرمز بیشتر بخوانید »

تاکویاکی ژاپنی؛ توپک‌های خوشمزه با طعم هشت‌پا

تاکویاکی ژاپنی (Takoyaki) یک غذای خیابانی محبوب در ژاپن است که از خمیر مخصوص و تکه‌های هشت‌پا تهیه می‌شود. مواد اولیه خمیر آردی، تخم‌مرغ، سس سویا، تکه‌های هشت‌پا، پیازچه و جلبک خشک از جمله مواد اصلی این غذا هستند. روش پخت این غذا در قالب‌های نیم‌کره‌ای مخصوص پخته می‌شود و پس از چرخاندن، به شکل

تاکویاکی ژاپنی؛ توپک‌های خوشمزه با طعم هشت‌پا بیشتر بخوانید »

ماسامان کاری تایلندی؛ ترکیبی از طعم‌های تایلندی و هندی

ماسامان کاری (Massaman Curry) یک غذای سنتی تایلندی با ریشه‌های هندی است که طعمی ملایم و معطر دارد. مواد اولیه گوشت گاو یا مرغ، سیب‌زمینی، پیاز، شیر نارگیل، ادویه ماسامان و بادام‌زمینی مواد اصلی این غذا را تشکیل می‌دهند. روش پخت ابتدا گوشت با ادویه‌ها سرخ شده و سپس شیر نارگیل، سیب‌زمینی و پیاز اضافه

ماسامان کاری تایلندی؛ ترکیبی از طعم‌های تایلندی و هندی بیشتر بخوانید »

موفلتا مراکشی؛ نان سنتی خوشمزه جشن‌های مذهبی

موفلتا (Mofleta) نوعی نان سنتی مراکشی است که معمولاً در جشن‌های مذهبی مانند پسح تهیه می‌شود. مواد اولیه آرد، آب، خمیر مایه و کمی نمک مواد اصلی این نان نرم و خوشمزه هستند. روش پخت خمیر پس از استراحت به صورت دایره‌های نازک باز شده و روی تابه داغ بدون روغن پخته می‌شود. نحوه سرو

موفلتا مراکشی؛ نان سنتی خوشمزه جشن‌های مذهبی بیشتر بخوانید »

پیمایش به بالا