آشپزی

دسته آشپزی دربرگیرنده انواع دستور پخت غذاهای سنتی و مدرن، دسرها، پیش‌غذاها و نوشیدنی‌ها است. در این بخش می‌توانید طرز تهیه غذاهای ایرانی و بین‌المللی را با توضیحات کامل، فوت‌وفن‌های آشپزی و نکات کاربردی پیدا کنید. هدف ما این است که شما بتوانید در خانه به‌سادگی غذاهای متنوع و خوشمزه را آماده کنید و تجربه‌ای لذت‌بخش از آشپزی داشته باشید.

opt aboutcom coeus resources content migration simply recipes uploads 2017 05 2017 06 10 Panna Cotta 4 c3211638d1eb4595a4e8533c0fac160c

دسر پاناکوتا چیست؟ طرز تهیه مرحله‌ به‌ مرحله پاناکوتا ایتالیایی خوشمزه

دسر پاناکوتا (Panna Cotta) یک دسر کرمی و لطیف ایتالیایی است که ریشه آن به منطقه پیه‌مونته در شمال ایتالیا

دسر پاناکوتا چیست؟ طرز تهیه مرحله‌ به‌ مرحله پاناکوتا ایتالیایی خوشمزه .... ادامه مطلب....

خورش خلال کرمانشاهی

خورش خلال کرمانشاهی؛ میراث خوش عطر غرب ایران از دوران قاجار تا امروز

خورش خلال بادام کرمانشاهی یکی از اصیل‌ترین و مجلسی‌ترین غذاهای غرب ایران است که ریشه در فرهنگ غذایی مردم استان کرمانشاه

خورش خلال کرمانشاهی؛ میراث خوش عطر غرب ایران از دوران قاجار تا امروز .... ادامه مطلب....

طرز تهیه بریانی اصیل هندی؛ ترکیبی از عطر، رنگ و طعم بی‌نظیر آسیایی

طرز تهیه بریانی اصیل هندی؛ ترکیبی از عطر، رنگ و طعم بی‌نظیر آسیایی

بریانی؛ عطر، رنگ و طعمی فراموش‌نشدنی بریانی یکی از معروف‌ترین غذاهای برنجی جهان است که با ترکیبی از ادویه‌های معطر،

طرز تهیه بریانی اصیل هندی؛ ترکیبی از عطر، رنگ و طعم بی‌نظیر آسیایی .... ادامه مطلب....

پیمایش به بالا