اگر به دنبال یک غذای ساده، خوشمزه و محبوب ایرانی هستید، خوراک کوکو بادمجان گزینهای عالی است. این کوکو با بادمجان تازه، تخممرغ و ادویههای ساده درست میشود و میتواند یک وعده کامل یا پیشغذای جذاب برای سفره شما باشد.
مواد لازم برای خوراک کوکو بادمجان
- بادمجان متوسط ۳ عدد
- تخممرغ ۴ عدد
- پیاز ۱ عدد متوسط
- سیر ۲ حبه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
- روغن برای سرخ کردن
- سبزیجات معطر (تره، جعفری) به میزان دلخواه
مرحله اول: آمادهسازی خوراک کوکو بادمجان
ابتدا بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس با کمی نمک ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته شود. بعد از آن بادمجانها را با دستمال خشک کنید. این نکته باعث میشود کوکو بادمجان شما خوشمزهتر و سبکتر شود.
مرحله دوم: تهیه مایه خوراک کوکو بادمجان
پیاز و سیر را ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس بادمجانها را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید. در ادامه تخممرغها را شکسته و با آرد، نمک، فلفل و سبزیجات معطر مخلوط کنید و بادمجانهای سرخشده را به آن اضافه کنید.
نکته طلایی برای خوشمزه شدن
برای اینکه کوکو بادمجان شما ترد شود، روغن را زیاد نریزید و حرارت را متوسط نگه دارید. همچنین میتوانید برای طعم بهتر، کمی زعفران یا گرد لیمو به مایه اضافه کنید.
مرحله سوم: سرخ کردن کوکو
تابه را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. مایه کوکو را با قاشق در تابه بریزید و هر طرف را ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. خوراک کوکو بادمجان آماده است و میتوانید آن را با ماست یا سالاد شیرازی سرو کنید.
نکات تکمیلی و سرو
- میتوانید برای تنوع، کمی پنیر فتا یا گردو در مایه کوکو اضافه کنید.
- برای سبک شدن غذا، کوکو را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
- این کوکو بهترین گزینه برای وعدههای شام سبک و مهمانیها است.
برای مشاهده سایر غذاهای سنتی ایرانی میتوانید خوراک کوکو سیبزمینی و خوراک کوکو سبزی را نیز بررسی کنید. با رعایت این مراحل، میتوانید یک خوراک کوکو بادمجان خانگی خوشمزه و سالم تهیه کنید و سفره خود را رنگین و لذیذ کنید.